Pripravnički program – Podrška mladima na putu prema poslovnom uspjehu!

Pripravnički program – Podrška mladima na putu prema poslovnom uspjehu!
Udruženje Dignitet s radošću objavljuje još jednu pozitivnu priču o suradnji koja donosi promjene! 
U ovoj sedmici potpisali smo Ugovor o pripravničkom radnom angažmanu s mladom psihologinjom Iris Dugalić, uz podršku YourJob programa YourJobBiH i CaritasBiH.
Na sastanku je sudjelovala i savjetnica za zapošljavanje mladih, Danijela Čule, direktorica Udruženja Udruženje Edisa Demić i Iris Dugalić 
Posebno nas raduje što možemo pružiti priliku mladim ljudima da steknu važne vještine i profesionalno iskustvo u dinamičnom i podržavajućem okruženju kakvo njegujemo u našem Udruženju.
Dignitet je poznat po svom principijelnom radu na jačanju socijalne pravde, unapređenju položaja mladih, zaštiti ljudskih prava i podizanju svijesti o građanskim pravima.
Ovakvi projekti doprinose ne samo pojedincima, već i čitavoj zajednici, otvarajući vrata novim generacijama koje će unaprijediti naše društvo.
Znamo da će Iris kroz ovaj program sticanja radnih iskustava dodatno razviti svoje kompetencije i doprinositi ostvarivanju ciljeva koje smo postavili – borbi za socijalnu jednakost i prava svih ljudi, s posebnim naglaskom na podršku ranjivim skupinama.
Sretno, Iris!

Related Posts